Over mij!

Hoi, ik ben Ylva! Ik ben in 1978 geboren in de kop van Noord Holland en heb hier met veel plezier mijn hele jeugd doorgebracht. Na een tussenstop in Diemen en Amsterdam, ben ik uiteindelijk beland in Almere. In 2005 ben ik getrouwd met mijn jeugdliefde en is onze prachtige dochter Robin geboren en een aantal jaren later in 2010 was ons koningspaar compleet met onze zoon Kris.

In 2015 is ons gezin uitgebreid met onze lieve, trouwe viervoeter Dirk. Dirk zorgt voor veel gezelligheid in huis en houdt mij in beweging. Ik hou van wandelen, natuur, muziek, lekker eten & drinken en mijn familie & vrienden. Ik vind eerlijkheid en oprechtheid, warmte en harmonie en inlevingsvermogen belangrijke karaktereigenschappen. Ik stel graag mensen op hun gemak en vind het belangrijk dat je je veilig voelt bij mij.

Maar ook ik heb “gekke” karaktereigenschappen…..zo heb ik een vriend genaamd Gerrit. Dit is mijn huisje op wielen, waarin ik complete vrijheid en nostalgie ervaar. Ook al is hij al 30 jaar oud, deze bejaarde camper is mijn grote liefde die zodra het mooi weer is op ons pad staat om lekker mee te toeren.

Mijn hart heeft altijd in de zorg gelegen en na het afronden van mijn opleiding tot verpleegkundige heb ik dit werk jaren met veel plezier gedaan op de afdeling Traumatologie in het AMC.

In 2003 heb ik de stap gezet om spreekuren te gaan draaien als Praktijkverpleegkundige bij een huisartsengroep in Amsterdam en in 2005 ben ik in een gezondheidscentrum in Almere aan het werk gegaan. Op deze plek heb ik 12 jaar op allerlei gebieden mensen begeleid, hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan en het inzicht gekregen dat mijn hart hier ligt.

Volg mij ook op

MindInShape_Over-mij

Na een pauze waarin ik thuis met heel veel plezier en liefde voor mijn kinderen heb gezorgd, ging het weer kriebelen. Na een heel klein uitstapje in de horeca, mag ik mijzelf per 1 Mei 2022 de trotse eigenaresse noemen van mijn eigen bedrijf Mind in Shape. 

Met een certificaat als gewichtsconsulente op zak, wil ik heel graag mensen helpen afslanken met reguliere voeding en/of het uitgebreide assortiment van de prachtige producten van Coach Nutrition en mijn kennis delen op het gebied van voeding en algehele leefstijl. Ik zou mensen graag willen leren hoe fijn je je voelt als je in goede gezondheid bent en lekker in beweging, hoe goed dit is voor je hoofd en lijf en hoeveel energie je hiervoor terug krijgt.

Ik kan jou dus helpen met het ontdekken wat een gezonde leefstijl is en wat bij jou past zodat jij in de toekomst op een verantwoorde manier keuzes kunt maken die een positieve uitwerking hebben op jouw gezondheid. Ik wil jou graag helpen om gezond, maar ook met veel gezelligheid en geluk, ouder te worden!

CONTACT OPNEMEN

Heb je een vraag of wil je afvallen? Laat een berichtje achter en ik neem contact met je op.

4 + 14 =

Adres

  • Symfoniestraat 8
  • 1312 EV Almere

Telefoon

E-mail

  • info@mindinshape.nl
E

Kvk

  • 86273035

Btw-ID

  • NL004279983B90

Privacy

Route inplannen?