TIJDENS HET AFVALLEN

ZIJN DE JUISTE
VOEDINGSSTOFFEN
BELANGRIJK

COACH NUTRITION ONTWIKKELT HAAR PRODUCTEN ZELF. VAN RECEPTEN EN DUURZAME VERPAKKINGEN TOT HET SELECTEREN EN VERWERKEN VAN DE INGREDIËNTEN. DOOR DIT GEHELE PROCES IN EIGEN BEHEER TE HOUDEN, WEET COACH NUTRITION DE ZEER HOGE KWALITEIT TE WAARBORGEN.

De producten zijn laag in calorieën, halal verwerkt en vrij van gluten en ongezonde toevoegingen. Tevens zijn ze makkelijk in gebruik, hoog in kwaliteit en smaken ze heerlijk. Hierdoor zijn ze de ideale maaltijdvervangers tijdens jouw afslanktraject!

Voedzaam

De producten bevatten alle belangrijke voedingsstoffen van hoge kwaliteit die je nodig hebt om verantwoord af te vallen. Bijvoorbeeld extra vitaminen en mineralen, proteïne, vezels en collageen.

Toegankelijk en eenvoudig

De producten bevatten hoogwaardige whey eiwitten en viscollageen. Tevens zijn de producten halal verwerkt, eenvoudig in gebruik en makkelijk mee te nemen. Zo ga jij slim op weg richting je doel.

Hoge kwaliteit

Vrij van gluten* en toegevoegde suikers, conserveringsmiddelen, of chemische kleur- en smaakstoffen. De producten bevatten alleen natuurlijke kleur- en smaakstoffen. * Tenzij anders vermeld.

Lekker en gevarieerd

Dankzij het brede assortiment wordt afvallen met de Coach Nutrition producten afwisselend en leuk! De lekkere smaken en slimme samenstelling van de producten geven je snel een voldaan gevoel.

De producten van Coach nutrition

Let op: De producten in de webshop zijn hoger geprijsd. De prijzen van de producten die verkocht worden tijdens een consult liggen lager. Dus eet slim en wees slim en val af onder gratis begeleiding met mij als jouw professionele coach! 

Sectie_dots_paars