Begeleiding op maat

die bij jou past

Afvallen is een uitdaging waarbij een steuntje in de rug goed kan helpen

samen gaan we een realistisch doel opstellen, waar we samen aan gaan werken om DAT te halen

Begeleiding

Wat mag je van mij verwachten?
Ik bied jou gedurende het hele traject persoonlijke (online) begeleiding en tijdens moeilijke momenten kunnen we deze begeleiding indien gewenst intensiveren. Je wordt bij mij op de praktijk regelmatig gewogen en je krijgt deskundig voedingsadvies. Ook wanneer je je gewicht hebt bereikt en stabiel wilt houden, kun je van mij professionele (online) begeleiding hierin verwachten.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om op mijn praktijk te komen voor de consulten en/of weegmomenten, dan bied ik ook online begeleiding aan en kan ik jou helpen met het bereiken van je streefgewicht vanuit jouw huis.

Hoe ziet de intake eruit?

Het intakegesprek duurt 60-75 minuten. In dit gesprek leren wij elkaar wat beter kennen, verschillende onderwerpen komen aan bod zoals onder andere eerdere afslankervaringen, medische geschiedenis, huidige leefstijl en beweegpatroon, eventuele valkuilen tijdens het toewerken naar je streefgewicht, wensen met betrekking tot je nieuwe leefstijl en het doel waar je naartoe wil werken.
Tijdens dit gesprek geef ik je uitleg over de Coach Nutrition producten en de verschillende afslank programma’s die ik je op maat kan aanbieden.
De kosten voor de intake bedragen 35,00 Euro.

Hoe zien de consulten eruit?

De consulten duren 15-30 minuten, deze vinden in principe wekelijks plaats maar hierin kunnen afspraken soms wat afwijken op basis van jouw wensen. Tijdens het consult word je gewogen en nemen we de meetresultaten door. We kijken samen naar hoe de afgelopen week is gegaan en welke moeilijke momenten je bent tegengekomen en we bespreken eventuele vragen die je hebt.
Samen kijken we ook naar de week die gaat komen en welke uitdagingen/verleidingen er misschien op je pad gaan komen en bespreken we samen hoe je deze het hoofd kunt bieden.
Ieder consult evalueren we of het huidige, op maat gemaakte, programma nog bij je past en schaven we dit eventueel bij.
De kosten voor een consult zijn GRATIS bij afname van het aantal producten dat past bij het programma dat je volgt (met een minimum van 21 producten), het afnemen van producten is niet verplicht. Indien er minder dan 21 producten worden afgenomen, worden er consultkosten in rekening gebracht.
De consultkosten bedragen 25,00 Euro.

Nazorg

Welke nazorg bied ik?

Heb je behoefte aan een stok achter de deur als je je streefgewicht hebt bereikt? Dan bied ik een na-traject aan, bij dit traject kom je al naar gelang je behoefte langs op de praktijk of online en bespreken we hoe het gaat en of je nog uitdagingen bent tegengekomen en hoe je daarmee om bent gegaan. Dan is er ook ruimte voor een weegmoment.

Dit traject is niet verplicht en de frequentie van de consulten is volledig zelf in te vullen. De kosten van de na-traject consulten zijn GRATIS bij een afname van minimaal 21 producten, het afnemen van producten is niet verplicht, consultkosten zonder afname van producten zijn 25,00 euro.